Меню
Кошик

Покупки RSS Стрічка

02 Aug Як правильно вибрати колготки: матеріал і товщина.
admin 0 6068
І так, Ви вирішили купити колготки на зиму, або більш тонкі на весну чи осінь? Тоді варто звернути увагу на матеріал і товщину колготок. І в цьому ми Вам допоможемо.МатеріалПерші колготки виготовляли ..
02 Aug Види трусиків. Які вибрати?
admin 0 9424
Правильно підібрані трусики – це не тільки комфорт, вони також підкреслять Ваші достоїнства. А в красивих сексуальних моделях Ви відчуєте себе впевнено і будете виглядати неперевершено. Якщо Ви хочете..
02 Aug Нижня білизна Jasmine Lingerie: дозволь собі завжди бути прекрасною
admin 0 4241
Для жінки завжди бути привабливою і бажаною – так само необхідно, як для чоловіка бути успішним і сильним. Жіноча нижня білизна Жасмін – це розмаїття кольорів, вишуканість і витонченість дизайну. Комп..
26 Jul Правила догляду за білизною
admin 0 5789
Корсетні вироби потребують особливого догляду. Правильний догляд дозволяє зберігати білизну в ідеальному вигляді довгий час.Бюстгальтер є найскладнішим виробом легкої промисловості. Над виробництвом о..
15 Sep Як вибрати постільну білизну для дитини?
admin 0 8982
Асортимент матраців, подушок, ковдр і наволочок для дитячого ліжечка, як і багатьох інших товарів, призначених для дітей дуже великий. Дитячі постільні приналежності цікавих дизайнів і кольорів, з гор..
15 Sep Найкращий подарунок – це розкішна нижня білизна
admin 2 10757
У всі часи витонченість жіночої фігури надихало чоловіків на створення різноманітних творів мистецтва, пісень, віршів. Граціозний силует заворожував, а ніжний шовк і вишукане мереживо, які ще більше п..
15 Sep Матеріали, що використовуються у виробництві білизни та їх характеристики
admin 0 6232
При виробництві білизни використовуються наступні види волокон:• Натуральні волокна (бавовна)• Штучні волокна: сировина для штучних волокон отримується із натуральних продуктів: деревинна маса, бавовн..
15 Sep Як купити жіночу нижню білизну? Керівництво для чоловіків
admin 1 8167
Як купити нижню білизну жінці.Сексуальна білизна це один з найпростіших способів пожвавити відносини. Якщо правильно його вибереш - це буде один з найкращих подарунків, зроблений не тільки їй, але і с..
15 Sep Нижня білизна як подарунок на дівич-вечір? Чому б і ні!
admin 0 6775
Весілля – це дуже знаменний момент в житті кожної Нареченої. Але перш, ніж пара скаже один одному сакраментальне «так», відбувається інша не менш важлива подія. Мова йде про дівич-вечір і парубочій ве..
Показано з 25 по 33 із 33 (всього 3 сторінок)